Múka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti pri pečení rôznych…
2,49 €
Pohánková múka je vhodná na tradičné francúzske palacinky crêpes, na…
3,44 €
Múka z červenej šošovice sa hodí na zahustenie polievok, omáčok,…
2,39 € 2,09 € -13 %
Gaštanová múka sa svojou konzistenciou podobá “klasickej” hladkej…
6,69 €
Čiroková múka je chuťovo neutrálna, možno ju teda použiť na domáce…
2,43 €
Celozrnná múka je plnohodnotná múka z celých zŕn, preto má prirodzene…
2,07 €
Tapioková múka je bezlepkový škrob, ktorý sa extrahuje z koreňa…
3,49 €
Bezlepková múka plná dôležitých živín, vhodná pre celiakov aj tehotné…
1,69 €
Bezlepková plantajnová múka zo zelených banánov, vhodná do…
2,49 €
Bezlepková múka s nízkym obsahom cholesterolu, bohatá na vápnik,…
4,54 € 4,49 € -1 %
Túto múku môžete použiť na pečenie, do chlebových zmesov, do koláčov…
2,19 € 1,99 € -9 %
Bezlepková múka s nízkym obsahom cholesterolu, bohatá na vápnik,…
2,84 € 2,79 € -2 %
Pšeničná múka hladká je vhodná na prípravu koláčov, vianočiek,…
2,45 €
Svojou konzistenciou sa podobá “klasickej” hladkej múke. Pečivo…
3,09 €
Vaflance si zvládnete urobiť za pár minút, vďaka vysokému obsahu…
12,09 €
Zmes vhodná pre bezlepkovú a nízkobielkovinovú diétu, pri alergii na…
7,59 €
Múčná zmes na bezlepkové sladké pečivo, príprava trvá len 7 minút.
6,79 € 6,59 € -3 %
DOPRAVA ZADARMO NAD 21,99 €
Tapioková múka je zdravým zdrojom karbohydrátov s nízkym obsahom…
5,69 €
Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší…
4,29 €
Bezlepková nízkobielkovinová zmes na univerzálne použitie na…
4,99 €
Chlebová múka pšeničná vie dať pečivu tmavšiu farbu, pevnejšiu…
2,24 €
DOPRAVA ZADARMO NAD 21,99 €
Vyrába sa z koreňa kríkov manioku. Je významným zdrojom karbohydrátov…
2,49 €
Tuky, bielkoviny a vláknina v arašidoch vám pomôžu udržať pocit…
4,59 € 3,99 € -13 %
Špecializované múky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravšie alternatívy ku klasickej pšeničnej múke. Tieto múky sú často bez lepku, bio a ponúkajú širokú škálu chutí a nutričných výhod. Na Mojalekaren.sk nájdete široký výber špecializovaných múk pre vaše kulinárske experimenty.
Pohanková múka - Táto zdravá múka je ideálna pre bezlepkové pečenie a varenie. Pohanková múka je bohatá na vitamíny a minerály a je skvelou voľbou pre výrobu palaciniek, chleba alebo koláčov.
Arašidová múka - Arašidová múka je skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov. Táto múka bez lepku je vhodná na pečenie sladkých aj slaných pokrmov a dodáva jemnú orechovú chuť.
Gaštanová múka - Gaštanová múka je bio múka s jemnou sladkou chuťou, ideálna na pečenie dezertov a sladkého pečiva. Je bohatá na vlákninu a minerály, čo z nej robí výživnú voľbu pre vaše recepty.
Ryžová múka - Ryžová múka je veľmi jemná a ľahká, ideálna pre bezlepkové pečenie. Táto hladká múka je skvelá na výrobu pečiva, cestovín a omáčok.
Tapioková múka - Tapioková múka od značky Wolfberry je výbornou voľbou pre bezlepkové varenie a pečenie. Táto múka je ideálna na výrobu chleba, dezertov a zahusťovanie omáčok.
Múka z quinoy - Táto zdravá múka je bohatá na bielkoviny a esenciálne aminokyseliny. Múka z quinoy je skvelá na pečenie chleba, sušienok a ďalších pečív.
Banánová múka - Banánová múka je prirodzene sladká a vhodná pre bezlepkové pečenie. Táto múka dodáva jedinečnú chuť a je ideálna na výrobu palaciniek, muffinov a ďalších dezertov.
Orechová múka - Orechová múka, ako je mandľová alebo liesková, je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky. Táto bio múka je skvelá na pečenie bez lepku a dodáva jemnú orechovú chuť.
Výživové hodnoty - Špecializované múky sú bohaté na vitamíny, minerály a bielkoviny, čo z nich robí zdravú alternatívu k bežnej múke.
Bezlepkové možnosti - Mnohé z týchto múk sú prirodzene bezlepkové, čo je ideálne pre osoby s celiakiou alebo intoleranciou na lepok.
Rôznorodosť použitia - Tieto múky možno použiť na pečenie, varenie, zahusťovanie a mnoho ďalších kulinárskych aplikácií, čo vám umožní experimentovať a objavovať nové chute.
TIP! Objavte tiež našu ponuku mandľovej múky pre vaše pečenie a varenie.
Na Mojalekaren.sk nájdete špecializované múky od renomovaných značiek, ktoré vám ponúknu vynikajúcu kvalitu a účinnosť:
Pohanková múka - Zdravá alternatíva pre bezlepkové pečenie a varenie.
Tapioková múka - Ideálna voľba od značky Wolfberry pre výrobu chleba a dezertov.
Kategóriu Špecializované múky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Špecializované múky sú skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú zdravšie alternatívy ku klasickej pšeničnej múke. Tieto múky sú často bez lepku, bio a ponúkajú širokú škálu chutí a nutričných výhod. Na Mojalekaren.sk nájdete široký výber špecializovaných múk pre vaše kulinárske experimenty.
Pohanková múka - Táto zdravá múka je ideálna pre bezlepkové pečenie a varenie. Pohanková múka je bohatá na vitamíny a minerály a je skvelou voľbou pre výrobu palaciniek, chleba alebo koláčov.
Arašidová múka - Arašidová múka je skvelým zdrojom bielkovín a zdravých tukov. Táto múka bez lepku je vhodná na pečenie sladkých aj slaných pokrmov a dodáva jemnú orechovú chuť.
Gaštanová múka - Gaštanová múka je bio múka s jemnou sladkou chuťou, ideálna na pečenie dezertov a sladkého pečiva. Je bohatá na vlákninu a minerály, čo z nej robí výživnú voľbu pre vaše recepty.
Ryžová múka - Ryžová múka je veľmi jemná a ľahká, ideálna pre bezlepkové pečenie. Táto hladká múka je skvelá na výrobu pečiva, cestovín a omáčok.
Tapioková múka - Tapioková múka od značky Wolfberry je výbornou voľbou pre bezlepkové varenie a pečenie. Táto múka je ideálna na výrobu chleba, dezertov a zahusťovanie omáčok.
Múka z quinoy - Táto zdravá múka je bohatá na bielkoviny a esenciálne aminokyseliny. Múka z quinoy je skvelá na pečenie chleba, sušienok a ďalších pečív.
Banánová múka - Banánová múka je prirodzene sladká a vhodná pre bezlepkové pečenie. Táto múka dodáva jedinečnú chuť a je ideálna na výrobu palaciniek, muffinov a ďalších dezertov.
Orechová múka - Orechová múka, ako je mandľová alebo liesková, je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky. Táto bio múka je skvelá na pečenie bez lepku a dodáva jemnú orechovú chuť.
Výživové hodnoty - Špecializované múky sú bohaté na vitamíny, minerály a bielkoviny, čo z nich robí zdravú alternatívu k bežnej múke.
Bezlepkové možnosti - Mnohé z týchto múk sú prirodzene bezlepkové, čo je ideálne pre osoby s celiakiou alebo intoleranciou na lepok.
Rôznorodosť použitia - Tieto múky možno použiť na pečenie, varenie, zahusťovanie a mnoho ďalších kulinárskych aplikácií, čo vám umožní experimentovať a objavovať nové chute.
TIP! Objavte tiež našu ponuku mandľovej múky pre vaše pečenie a varenie.
Na Mojalekaren.sk nájdete špecializované múky od renomovaných značiek, ktoré vám ponúknu vynikajúcu kvalitu a účinnosť:
Pohanková múka - Zdravá alternatíva pre bezlepkové pečenie a varenie.
Tapioková múka - Ideálna voľba od značky Wolfberry pre výrobu chleba a dezertov.
Kategóriu Špecializované múky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.