Zmes vhodná pre bezlepkovú diétu, pri neznášanlivosti vajíčok a alergii na laktózu a sóju.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy Dnes odosielame, u vás zajtra
Poľsko
Ingrediencie: 500 g univerzálnej zmesi bez lepku, 0,5 lyžičky soli (5 g), 0,5 čajovej lyžičky cukru (8 g), 7 g kvasnicového prášku, 450 ml horúcej vody, 3 polievkové lyžice oleja (20 g). Príprava: Nalejte obsah vrecka do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom nalejte cukor, kvasnice, nalejte vodu (teplota okolo 26 ° C) a olej. Zmiešajte všetky ingrediencie dôkladne lyžicou na homogénnu hmotu. Cesto vložte do formy, pokryte látkou a nechajte asi 30 minút pri izbovej teplote (približne 20°C). Keď cesto zdvojnásobí objem, potrite hornú časť chleba s olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečte pri 180 ° C asi 40-45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb pripravený, vyberte ho z formy a nechajte ho vychladnúť. Navrhovaná veľkosť formy 27 cm x 12 cm. Odporúča sa pečenie v rúre bez cirkulácie vzduchu.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 1000 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.