MojaLekáreň.sk

PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g

PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g

Šošovicová nátierka so slivkami, ktorá pripomína klasické gurmánske mäsové paštéty.

Viac informácií

Produkt je dočasne nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g

Výhody produktu

  • Prirodzená bezlepková potravina.

Zloženie produktu

  • Varená šošovica (67%), cibuľa, olivový olej, sušené slivky (3,8%), citrónová šťava, soľ. Alergény: Bez lepku, bez pšeničného škrobu, bez mlieka, bez laktózy, bez droždia, bez vajíčka, bez sóje, bez cukru, vegán, bez palmového tuku, bez kukurice, bez čokolády, bez orechov.
  • Energia: 625 kJ / 149 kcal, Tuky: 6,0 g - z toho nas.mas.kys. 0,8 g, Sacharidy: 14 g - z toho cukry: 2,3 g, Vláknina: 6,9 g, Bielkoviny: 7,2 g, Soľ: 0,72 g.

Odporúčané použitie

Nátierka na celozrnné pečivo a kváskový chlieb, chlebíčky, jednohubky, bagety, opečené toasty. Dip k zelenine, kukuričným krekrom, slaným tyčinkám. Alternatíva k tradičným gurmánskym paštétam, servírujte s čerstvou pažítkou.

Dôležité upozornenia

Skladujte v suchu mimo priameho slnečného žiarenia pri teplote do 25 ˚C. Po otvorení uchovajte pri 4 - 8 °C a spotrebujte do 3 dní. Odporúčame podávať chladené. Trvanlivosť výrobku 10 mesiacov.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 140 g.

PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g

94 %
Hodnotili: 3 zákazníci
5
2x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
479700
Kód EAN:
8594189140067
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Česko
PURAVITA Šošovicová nátierka so slivkami bez lepku 140 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.