MojaLekáreň.sk

Múky a strúhanky NAJTELO
Forma výrobku: sypké

NAJTELO Tekvicová múka 400 g

Výživový doplnok

NAJTELO Tekvicová múka 400 g

Bezlepková tekvicová múka, vhodná na pečenie a zahusťovanie, vhodná…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,59 €

NAJTELO Mandlová múka 500 g

Výživový doplnok

NAJTELO Mandlová múka 500 g NAJTELO Mandlová múka 500 g

Mandľová múka sa môže použiť na pečenie, varenie, na prípravu krémov,…

Na sklade viac ako 5 kusov

7,49 €

NAJTELO Ľanová múka 500 g

Výživový doplnok

NAJTELO Ľanová múka 500 g

Jemne mletá múka z ľanových semienok vhodná aj pre vitariánov.

Na sklade viac ako 5 kusov

1,59 €

NAJTELO Maková múka 400 g

Výživový doplnok

NAJTELO Maková múka 400 g NAJTELO Maková múka 400 g

Maková múka je vhodná na pečenie, do chlebových zmesov, do koláčov na…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,69 €

NAJTELO Múka z pestreca mariánskeho 400 g

NAJTELO Múka z pestreca mariánskeho 400 g NAJTELO Múka z pestreca mariánskeho 400 g

Túto múku môžete použiť na pečenie, do chlebových zmesov, do koláčov…

Na sklade viac ako 5 kusov

1,99 € 1,59 € -20 %

NAJTELO Tapioková múka 1 kg

NAJTELO Tapioková múka 1 kg NAJTELO Tapioková múka 1 kg

Tapioková múka je bezlepkový škrob, ktorý sa extrahuje z koreňa…

Na sklade viac ako 5 kusov

3,34 € 3,29 € -1 %

NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g exp.

Výživový doplnok

NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g

Zdravá alternatíva k iným múkam, ktorá je vhodná ako pre celiatikov,…

Momentálne nedostupné

Múky a strúhanky NAJTELO
Forma výrobku: sypké

Medzi najznámejšie múky patrí pšeničná múka, ktorá sa používa pri pečení chleba, príprave cesta a ako základ mnohých jedál. Môžu sa však používať aj iné múky, napríklad špaldová, mandľová, kokosová, ryžová a iné.

Špaldová múka získaná zo starého obilia má výraznejšiu chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuričná múka je obľúbená v mexickej kuchyni a používa sa napríklad na prípravu tacos alebo tortilly.

Mandľová múka, ktorá sa vyrába z mletých mandlí, je bezlepkovou alternatívou a dodáva sladkému pečivu a dezertom jemnú orechovú chuť.

Pokiaľ ide o strúhanku, klasickou možnosťou je biela strúhanka, ktorá sa používa ako obal na pečené pokrmy alebo ako súčasť vyprážaných jedál.

Panko strúhanka, japonský typ strúhanky, je chrumkavá a ľahká a často sa používa na obalenie rýb, kuracieho mäsa alebo zeleniny.

Bezlepková strúhanka vyrobená z alternatívnych obilnín, ako je quinoa alebo ryža, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí neznášajú lepok.

Každý typ múky a strúhanky má svoje špecifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, preto je výber tej správnej dôležitý na dosiahnutie požadovaného výsledku pri varení a pečení.

Kategóriu Múky a strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.