MojaLekáreň.sk

ALLNATURE Mandľová múka BIO 200 g

ALLNATURE Mandľová múka BIO 200 g ALLNATURE Mandľová múka BIO 200 g

Prirodzene bezlepková múka je vhodná predovšetkým na pečenie, do…

Momentálne nedostupné

COUNTRY LIFE Krupica kukuričná hrubá BIO 400 g

COUNTRY LIFE Krupica kukuričná hrubá BIO 400 g

Krupica, ktorá je vhodná na výrobu tortíl, kaší alebo knedlí.

Momentálne nedostupné

JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g

JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g JIZERSKÉ PEKÁRNY Zmes na knedlík bez lepku 350 g

Zmes na výrobu bezlepkovej knedle je určená osobám, ktorí trpia…

Momentálne nedostupné

NAJTELO Pohánková strúhanka bezlepková 250 g

NAJTELO Pohánková strúhanka bezlepková 250 g NAJTELO Pohánková strúhanka bezlepková 250 g

Ideálna strúhanka na prípravu mäsa, rýb, syrov alebo zeleniny, ako…

Momentálne nedostupné

NATURAL JIHLAVA Múka celozrnná špaldová hrubá natural 1000 g

NATURAL JIHLAVA Múka celozrnná špaldová hrubá natural 1000 g

Celozrnná múka špaldová má orieškovú vôňu a je mletá z celého zrna,…

Momentálne nedostupné

NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g exp.

Výživový doplnok

NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g NÁJTELO Kokosová múka BIO 500 g

Zdravá alternatíva k iným múkam, ktorá je vhodná ako pre celiatikov,…

Momentálne nedostupné

ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g

ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g

Prirodzene bezlepková celozrnná pohánková múka je zdravou…

Momentálne nedostupné

Múky a strúhanky pre dospelých

Medzi najznámejšie múky patrí pšeničná múka, ktorá sa používa pri pečení chleba, príprave cesta a ako základ mnohých jedál. Môžu sa však používať aj iné múky, napríklad špaldová, mandľová, kokosová, ryžová a iné.

Špaldová múka získaná zo starého obilia má výraznejšiu chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuričná múka je obľúbená v mexickej kuchyni a používa sa napríklad na prípravu tacos alebo tortilly.

Mandľová múka, ktorá sa vyrába z mletých mandlí, je bezlepkovou alternatívou a dodáva sladkému pečivu a dezertom jemnú orechovú chuť.

Pokiaľ ide o strúhanku, klasickou možnosťou je biela strúhanka, ktorá sa používa ako obal na pečené pokrmy alebo ako súčasť vyprážaných jedál.

Panko strúhanka, japonský typ strúhanky, je chrumkavá a ľahká a často sa používa na obalenie rýb, kuracieho mäsa alebo zeleniny.

Bezlepková strúhanka vyrobená z alternatívnych obilnín, ako je quinoa alebo ryža, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí neznášajú lepok.

Každý typ múky a strúhanky má svoje špecifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, preto je výber tej správnej dôležitý na dosiahnutie požadovaného výsledku pri varení a pečení.

Kategóriu Múky a strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

Kategórie a filtrácia

Podrobné filtrování

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.