Prirodzene bezlepková múka je vhodná predovšetkým na pečenie, do toriet a do dezertov.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Mandľová múka BIO sa vyrába z blanšírovaných sladkých mandlí pestovaných podľa zásad ekologického poľnohospodárstva. Je vhodná ako náhrada klasickej múky pre bezlepkovú diétu, vegánov i vegetariánov. Skvelá je na pečenie dezertov, toriet, cukroviniek - napr. čoraz obľúbenejších francúzskych Makróniek.
Energetická hodnota |
2491 kJ/596 kcal |
Tuky |
50 g |
Sacharidy |
9 g |
Bielkoviny |
21 g |
Soľ |
0,003 g |
Upozornenie
Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Balenie obsahuje 200 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.