Prirodzene bezlepková celozrnná pohánková múka je zdravou alternatívou bielej múky. Pečte, varte, smažte a zahušťujte zdravšie.
Na sklade V pondelok 29. 4. odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Pohánková múka z pohánkových krúp.
Pohánka pre výrobu pohánkovej múky Šmajstrla je lúpaná výhradne mechanicky. Tento spôsob (na rozdiel od termického lúpania) je veľmi šetrný a vedie k zachovaniu pôvodných chuťových a výživových hodnôt pohánky.
Pohánková múka je vhodná ako prímes do bielej múky pre zvýraznenie chuti a tiež ako výborné spojivo. Vo Francúzsku sa z pohánkovej múky vyrábajú tradičné palacinky - sladké crepes a slané galetts. Z pohánkovej múky môžete pripraviť múčniky alebo ju použiť k zahusteniu polievok či omáčok.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.