MojaLekáreň.sk

Hrubá múka
Obsahuje zložku: pohánka

FREEE Samokypriaca zmes biela bez lepku 1000 g

FREEE Samokypriaca zmes biela bez lepku 1000 g

Prirodzene bezlepková zmes je vhodná na pečenie a to aj bez použitia…

96 % (43x)
Na sklade viac ako 5 kusov

4,09 €

NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg

NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg

Výhodná cena

Zmes na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…

100 % (30x)
Na sklade viac ako 5 kusov

4,99 € 4,49 € -10 %

Hrubá múka
Obsahuje zložku: pohánka

Medzi najznámejšie múky patrí pšeničná múka, ktorá sa používa pri pečení chleba, príprave cesta a ako základ mnohých jedál. Môžu sa však používať aj iné múky, napríklad špaldová, mandľová, kokosová, ryžová a iné.

Špaldová múka získaná zo starého obilia má výraznejšiu chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuričná múka je obľúbená v mexickej kuchyni a používa sa napríklad na prípravu tacos alebo tortilly.

Mandľová múka, ktorá sa vyrába z mletých mandlí, je bezlepkovou alternatívou a dodáva sladkému pečivu a dezertom jemnú orechovú chuť.

Pokiaľ ide o strúhanku, klasickou možnosťou je biela strúhanka, ktorá sa používa ako obal na pečené pokrmy alebo ako súčasť vyprážaných jedál.

Panko strúhanka, japonský typ strúhanky, je chrumkavá a ľahká a často sa používa na obalenie rýb, kuracieho mäsa alebo zeleniny.

Bezlepková strúhanka vyrobená z alternatívnych obilnín, ako je quinoa alebo ryža, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí neznášajú lepok.

Každý typ múky a strúhanky má svoje špecifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, preto je výber tej správnej dôležitý na dosiahnutie požadovaného výsledku pri varení a pečení.

Kategóriu Múky a strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.