MojaLekáreň.sk

Múka s pohánkou
Forma výrobku: sypké

PROBIO Palacinky pohánkové bez lepku BIO 245 g

PROBIO Palacinky pohánkové bez lepku BIO 245 g

Pohánkové palacinky z kvalitnej pohánkovej múky, sú výborné na…

Na sklade viac ako 5 kusov

3,69 € 3,31 € -10 %

NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg

NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg NUTRIFREE Zmes na celozrnné pečivo bez lepku 1 kg

Zmes na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…

Na sklade viac ako 5 kusov

5,99 € 4,89 € -18 %

ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g

ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g ŠMAJSTRLA Pohánková múka celozrnná 500 g

Prirodzene bezlepková celozrnná pohánková múka je zdravou…

Na sklade

1,89 €

PROBIO Zmes bezlepková na pečenie BIO 500 g

PROBIO Zmes bezlepková na pečenie BIO 500 g

Bezlepková zmes na prípravu cukrového, chleba, perníčkov, palaciniek…

Na sklade viac ako 5 kusov

3,59 € 3,22 € -10 %

PROBIO Lievance bezlepkové BIO 180 g

PROBIO Lievance bezlepkové BIO 180 g

Zmes na prípravu lievancov pre celiakov, ktorá je vhodná aj pre…

Na sklade viac ako 5 kusov

2,49 € 2,16 € -13 %

ŠMAJSTRLA Pohánková múka 500 g

ŠMAJSTRLA Pohánková múka 500 g ŠMAJSTRLA Pohánková múka 500 g

Pohánková múka je prirodzene bezlepková a má skvelé spojivové…

Na sklade

2,49 €

Múka s pohánkou
Forma výrobku: sypké

Medzi najznámejšie múky patrí pšeničná múka, ktorá sa používa pri pečení chleba, príprave cesta a ako základ mnohých jedál. Môžu sa však používať aj iné múky, napríklad špaldová, mandľová, kokosová, ryžová a iné.

Špaldová múka získaná zo starého obilia má výraznejšiu chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuričná múka je obľúbená v mexickej kuchyni a používa sa napríklad na prípravu tacos alebo tortilly.

Mandľová múka, ktorá sa vyrába z mletých mandlí, je bezlepkovou alternatívou a dodáva sladkému pečivu a dezertom jemnú orechovú chuť.

Pokiaľ ide o strúhanku, klasickou možnosťou je biela strúhanka, ktorá sa používa ako obal na pečené pokrmy alebo ako súčasť vyprážaných jedál.

Panko strúhanka, japonský typ strúhanky, je chrumkavá a ľahká a často sa používa na obalenie rýb, kuracieho mäsa alebo zeleniny.

Bezlepková strúhanka vyrobená z alternatívnych obilnín, ako je quinoa alebo ryža, je ideálnou voľbou pre tých, ktorí neznášajú lepok.

Každý typ múky a strúhanky má svoje špecifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, preto je výber tej správnej dôležitý na dosiahnutie požadovaného výsledku pri varení a pečení.

Kategóriu Múky a strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.