Nech už pripravujete šťavnaté mäso, zeleninu alebo omáčku a chcete docieliť skvelú chuť pokrmu, dochucovadlá v podobe najrôznejšieho korenia by nemali chýbať. Pri výbere korenia a najrôznejších koreniacich zmesí a dochucovadiel, dávajte prednosť tým, ktoré neobsahujú glutamán sodný.
Paradajková pasta vyrobená z na slnku vyzretých talianskych bio…
1,79 €
Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych…
2,69 €
Jemne krájané paradajky, sú ideálnym základom pre omáčky na cestoviny…
1,39 € 1,26 € -9 %
Passata tvorí ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok,…
1,89 € 1,79 € -5 %
Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnej…
3,19 €
Paradajkový kečup je starostlivo vyrobený z na slnku vyzretých…
2,89 €
Pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi…
4,09 €
Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny.
3,19 € 3,09 € -3 %
Kategóriu Korenie a dochucovadlá nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Nech už pripravujete šťavnaté mäso, zeleninu alebo omáčku a chcete docieliť skvelú chuť pokrmu, dochucovadlá v podobe najrôznejšieho korenia by nemali chýbať. Pri výbere korenia a najrôznejších koreniacich zmesí a dochucovadiel, dávajte prednosť tým, ktoré neobsahujú glutamán sodný.
Kategóriu Korenie a dochucovadlá nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.