Paradajková omáčka je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Paradajky boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok. Omáčka je jemne ochutená bazalkou a morskou soľou.
Môžeme ju použiť buď ohriatu priamo na cestoviny (napríklad s parmezánom), alebo ju dochutiť podľa vlastnej fantázie napríklad vyprážaným baklažánom, hubami, mäsom a podobne, je tiež ideálnym základom stredomorských omáčok.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 550 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.