Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Omáčka bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena. Paradajky aj ďalšia zelenina boli vypestované podľa zásad kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva, neboli diaľkovo transportované ani skladované. Typická ostrá chuť je docielená pridaním čerstvých feferónok. Počas šetrnej prípravy si omáčka uchováva prírodnú vôňu a chuť zrelých paradajok rovnako ako maximum výživných látok.
Omáčku stačí ohriať a podávať s cestovinami. Môže slúžiť aj studená ako „dip” k namáčaniu tortily, zeleniny alebo zemiakových lupienkov.
Po otvorení skladujte v chladničke a rýchlo spotrebujte. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri izbovej teplote v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 340 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.