Passata tvorí ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok, zeleninových zmesí, paradajkovej polievky a omáčky, leča.
Na sklade viac ako 5 kusov V pondelok 29. 4. odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Na rozdiel od paradajkového pretlaku sa pri výrobe passata nezahusťuje a tak si uchováva viac prirodzenej chuti a vône paradajok ako paradajkový pretlak.
Môžeme ju použiť namiesto paradajok do omáčok a polievok v prípade, že nám doma chýbajú čerstvé paradajky, alebo ak sa chceme vyhnúť ich zdĺhavému spracovaniu.
Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.