Expirácia
Vianočné balenie obsahuje Cejlónsku škoricu 100 g a CocoChef panenský kokosový olej v spreji 200 ml.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Škorica je korenie získané z vnútornej kôry Škoricovníka cejlónskeho, Cinnamomum zeylanicum, celoročne zeleného neveľkého stromu dorastajúceho do výšky 10 – 15 metrov, patriaceho do čeľade Vavrínovitých – Lauraceae. Pestuje sa v Srí Lanke a v južnej Indii.
Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typickou nezameniteľnou arómou.
Škorica sa používa ako vonná prísada do sladkých jedál, niektorých druhov čokolády a kávy kapuccino. Pridáva sa do kakaa, likérov a je ťažké si predstaviť jablkový koláč bez škorice. Škorica dodáva príjemnú vôňu kompótom.
100% cejlonská škorica.
Informácia pre alergikov: Môže obsahovať alergény: glutén sóju, zeler, horčicu , sezam, vajcia a mlieko!
Krajina pôvodu: Srí Lanka
Kokosový olej je lisovaný z dužiny plodu kokosovej palmy, preto má veľmi príjemnú lahôdne sladkastú kokosovú vôňu aj chuť. Je prémiovej kvality, nehydrogenizovaný, neobsahuje žiadne prídavné látky a nie je ani tepelne upravovaný. Je výborný na grilovanie, na prípravu šalátov na vymazávanie panvíc a foriem na pečenie, pri príprave zdravých jedál, jednoducho každá kvapka tohto oleja je cenná.
Stačí pár stlačení a môžete začať pripravovať svoje obľúbené jedlá bez toho aby ste sa báli že niečo zamastíte alebo že neodhadnete správne množstvo potrebného oleja. Týmto sprejom šetríte nielen vaše zdravie a peňaženku ale aj svoj čas strávený dávkovaním oleja a náročným umývaním zamastených pomôcok.
Kokosový olej za studena lisovaný, hnací plyn (propán-bután).
Neobsahuje žiadne GMO zložky.
Výživové údaje v 100g výrobku:
Energetická hodnota: 3700 kJ/884 kcal
Tuky: 99,8 g
-z toho nasýtené mastné kyseliny: 85,7 g
Sacharidy: 0 g
-z toho cukry: 0 g
Bielkoviny: 0 g
Soľ: 0 g
Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Nevystavujte teplote nad 50°C.
Balenie: 200 ml
Krajina pôvodu: SR
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.