Zmes na ražnopšeničný chlieb, vhodná do domácich pekární aj do rúry.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Pečenie v rúre: Obsah vrecúška vysypte do misy a pridajte 280 ml vlažnej vody. Všetko dôkladne premiešajte vareškou alebo kuchynským robotom. Cesto vložte do vymastenej a múkou vysypanej chlebíčkovej formy a nechajte v teple 25-30 minút kysnúť. Pečte pri teplote 210 ° C 45-60 minút.
Príprava v domácej pekárni: Do pekárne nailejte 380 ml vlažnej vody. Vysypte obsah vrecka. Na prípravu zvoľte program "Základné" s dĺžkou trvania 3 hodiny a viac.
Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale. Skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Balenie obsahuje 500 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.