MojaLekáreň.sk

BEZGLUTEN Zmes múky viaczrnná bez lepku 500 g

BEZGLUTEN Zmes múky viaczrnná bez lepku 500 g BEZGLUTEN Zmes múky viaczrnná bez lepku 500 g

Zmes vhodná na bezlepkovú diétu, pri alergii na pšeničný škrob, laktózu a vajíčka.

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

BEZGLUTEN Zmes múky viaczrnná bez lepku 500 g

Nová osviežená receptúra viaczrnnej zmesi s prídavkom aromatickej čiernej rasce. Okrem toho zmes obsahuje hodnotné slnečnicové semienka, ľanové semená a proso. Zo zmesi ľahko pripravíte chutný, aromatický, mäkký, vegánsky chlieb a rožky, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Žiadne alergénne zložky.

Výhody produktu

  • Bez laktózy.
  • Bez lepku.
  • Neobsahuje prídavok cukru, kypridla, regulátor kyslosti.

Zloženie produktu

  • Kukuričný škrob, múka (ryža, proso), 12,4% zŕn (slnečnica, ľanové semienko, čierna rasca), zahusťovadlá: xantánová guma, hydroxypropylmetylcelulóza; ryžové otruby 3,6%, rastlinná vláknina z skorocelu 1,7%.
  • Nutričná hodnota v 100 g produktu: Energetická hodnota 1066 kJ / 254 kcal, Tuky 8,1 g z nich nasýtené mastné kyseliny 0,9 g, Sacharidy 38 g vrátane cukrov 1,5 g, Vlákna 7,4 g, Bielkoviny 3,6 g, Soľ 1,15 g.

Krajina pôvodu

Poľsko

Odporúčané použitie

Ingrediencie: 500 g viaczrnnej zmesi, 1 lyžička soli (10 g), 2 lyžičky cukru (10 g), 7 g kvasnicového prášku alebo 15 g čerstvých kvasníc, 430 ml teplej vody, 3 polievkové lyžice oleja + na pomazanie. Chlieb: Dajte obsah vrecka do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom pridajte cukor, kvasnice, nalejte vodu (teplota okolo 26 ° C) a olej. Všetky zložky dôkladne premiešajte do homogénnej hmoty. Cesto vložte do formy, prikryte látkou a nechajte asi 1 hodinu oddýchnuť pri izbovej teplote (približne 20°C). Keď cesto zdvojnásobí objem, potrite hornú časť chleba olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečte pri 200 ° C asi 40-45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb upečený, vyberte ho z formy a nechajte vychladnúť. Navrhovaná veľkosť formy je 28 cm x 9 cm. Odporúča sa pečenie v rúre bez cirkulácie vzduchu. Žemle: Cesto rozdelíme na 9 častí s hmotnosťou cca 100 g, vytvorte z nich žemle. Ak sa cesto lepí, použite na ruky napríklad ryžovú múku. Rovnomerne od seba dajte na papier na pečenie a plech. Zakryte utierkou a nechajte kysnúť na teplé miesto asi 40 minút. Po uplynutí tejto doby žemle pomažte olejom a nakrájajte "kôrku". Umiestnite do predhriatej rúry na 200 ° C. Pečieme asi 40 minút.

Dôležité upozornenia

Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 500 g.

Informácie o produkte

Výrobca:
Značka:
Kód výrobku:
472712
Kód EAN:
5907459846621
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Poľsko
BEZGLUTEN Zmes múky viaczrnná bez lepku 500 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.