Zmes vhodná na bezlepkovú diétu, pri alergii na pšeničný škrob, laktózu a vajíčka.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Nová osviežená receptúra viaczrnnej zmesi s prídavkom aromatickej čiernej rasce. Okrem toho zmes obsahuje hodnotné slnečnicové semienka, ľanové semená a proso. Zo zmesi ľahko pripravíte chutný, aromatický, mäkký, vegánsky chlieb a rožky, ktoré majú vysoký obsah vlákniny. Žiadne alergénne zložky.
Poľsko
Ingrediencie: 500 g viaczrnnej zmesi, 1 lyžička soli (10 g), 2 lyžičky cukru (10 g), 7 g kvasnicového prášku alebo 15 g čerstvých kvasníc, 430 ml teplej vody, 3 polievkové lyžice oleja + na pomazanie. Chlieb: Dajte obsah vrecka do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom pridajte cukor, kvasnice, nalejte vodu (teplota okolo 26 ° C) a olej. Všetky zložky dôkladne premiešajte do homogénnej hmoty. Cesto vložte do formy, prikryte látkou a nechajte asi 1 hodinu oddýchnuť pri izbovej teplote (približne 20°C). Keď cesto zdvojnásobí objem, potrite hornú časť chleba olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečte pri 200 ° C asi 40-45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb upečený, vyberte ho z formy a nechajte vychladnúť. Navrhovaná veľkosť formy je 28 cm x 9 cm. Odporúča sa pečenie v rúre bez cirkulácie vzduchu. Žemle: Cesto rozdelíme na 9 častí s hmotnosťou cca 100 g, vytvorte z nich žemle. Ak sa cesto lepí, použite na ruky napríklad ryžovú múku. Rovnomerne od seba dajte na papier na pečenie a plech. Zakryte utierkou a nechajte kysnúť na teplé miesto asi 40 minút. Po uplynutí tejto doby žemle pomažte olejom a nakrájajte "kôrku". Umiestnite do predhriatej rúry na 200 ° C. Pečieme asi 40 minút.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.