Múčna zmes na prípravu bezlepkového konopného chleba. Príprava trvá len 7 minút.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
tapioková múka (maniok škrob), konopná múka, pšenová múka, múka zo skorocelu indického, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ.
Informácia pre alergikov
Môže obsahovať stopy sezamu!
Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota:1599 kJ /382 kcal
Tuky: 9,69 g - z toho nasýtené mastné kyseliny: 1,26 g
Sacharidy: 60,4 g - z toho cukry: 1,9 g
Vláknina: 67,5 g
Bielkoviny: 36,31 g
Soľ: 1,22 g
Do 260 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 300 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne spracujte. Z takto pripraveného cesta vyformujte 2 bochníčky ktoré nechajte odležať 5 minút. Po oddychu cesto opäť rukami prepracujte, aby v ňom nezostal vzduch. Potom už iba bochníky dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným
kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 °C aspoň 78 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné.
Tipy na dokonalý bezlepkový chlieb
Balenie obsahuje 1000 g.
Z celého balenia možete upiecť dva cca 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia starostlivo uzavreté.
Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.