Obľúbená miso pasta, kde sú sójové bôby nahradené cícerom, a teda neobsahuje sóju.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Nepasterizované cícerové miso sa vyrába tradičným spôsobom fermentácie, bez pridania chemických prísad a farbív. Zaujme predovšetkým príťažlivou textúrou a vyváženou chuťou, ktorá kombinuje sladké a slané tóny.
Používa sa na dochutenie polievok, omáčok, nátierok, dresingov, zálievok. Miso pasta 1/4 polievkovej lyžice na porciu sa rozmieša v malom množstve vody a naleje sa do hotovej polievky, omáčky, zálievky - nevarí sa, aby sa zachovali všetky telu prospešné látky.
Nevystavovať priamemu slnečnému žiareniu. Skladujte v suchu a tme pri teplote do 25 ° C v uzavretom obale. Po otvorení uchovávať v chlade do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 300 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.