Veľmi kvalitný škrob v kuchyni využívaný k zahusťovaniu jedál.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Kuzu je popínavá rastlina podobná vínnemu kríku. Jeho koreň je veľmi tuhý a má obrovskú silu, dokáže prerásť aj skalou.
Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1454 kJ / 342 kcal, Tuky 0,2 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 84,7 g z toho cukry 0 g, Bielkoviny 0,3 g, Soľ 0,05 g.
Japonsko
Zahusťovanie jedál (bežne ako škrob) úprava omáčok, polievok, dezertov, sladkých jedál, úprava ovocia a jeho neutralizácia. Na jednu šálku tekutiny rozdrvte asi 1 - 2 lyžičky kuzu, rozpustite v studenej vode a potom pridajte do polievok, omáčok, pudingov a za stáleho a pomalého miešania varte na miernom plameni kým nie je prehľadný. Lyžičku kuzu rozmiešame v troške studenej vody, nalejeme do vriacej vody a varíme za stáleho miešania, až sa tekutina spriehľadní. Podávame vlažné 2x - 3x denne, vždy mimo jedlo (pol hodiny pred alebo hodinu po jedle).
Spotrebujte do: dátum na obale. Určené k ďalšiemu tepelnému spracovaniu. Skladujte v suchu, nevystavujte priamemu slnku.
Balenie obsahuje 50 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.