Biela drobná šošovica inak tiež urid dal je považovaná za najzdravšie z dalu, ktorá je bohatá na bielkoviny.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Predovšetkým do indických polievok a omáčok – dialov, na ochutenie indických placiek, karí, placiek Pappadums alebo vyprážaných „vadas“. Príprava: Doba varu bielej šošovky urid dal ich cca 1,5 hodiny. Pred varením je nutné ju namočiť na niekoľko hodín. Je vhodné vodu niekoľkokrát vymeniť a šošovku zároveň v site prepláchnuť pod tečúcou vodou. Urid dal zlejte, prepláchnite a varte v neosolenej vode na veľmi nízku teplotu do mäkka. Počas varenia zoberte bielu penu, ktorá sa vytvorí na povrchu.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 500 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.