Ghí je čistý maslový tuk vyrobený podľa starodávne ajurvédskej receptúry. Odparením vody a oddelením mliečne bielkoviny získavame čistý tuk obsahujúce celý rad vitamínov, minerálov a antioxidantov.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Ghí možno použiť v teplej kuchyni všade tam, kde by ste použili akýkoľvek iný tuk. Miesto oleja, masla, masti. Má vysoký bod zápalu, teda sa nepripaľuje. Je výborný na smaženie, ako základ všetkých klasických pokrmov - polievok, omáčok, zelenina dusená na ghí je bezkonkurenčná! Možno ním nahradiť všetky margaríny a maslo pri pečení múčnikov. V studenej kuchyni má tiež svoje miesto, pri alergii na mliečnu bielkovinu možné mazať na chleba, pečivo.
Neobsahuje laktózu a je prirodzene bezlepkové.
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.