Škorica má príjemnú sladkastú chuť s typicky nezameniteľnou arómou a je jedným z mála korenia, ktoré môžu byť konzumované priamo.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Písomná zmienka o pravej škoricu Cinnamomum zeylanicum, Kwai, čo v preklade z čínštiny znamená dnes, siaha do roku 2800 pred naším letopočtom, do oblasti dnešnej Číny. Botanický názov bol neskôr odvodený z arabského výrazu „amomon“ s významom voňavá rastlina.
Cejlónska škorica mletá 100 g. Môže obsahovať stopy lepku, sóje, sezamu, mlieka.
Škorica sa používa ako vonná prísada do sladkých jedál, niektorých druhov čokolády a kávy kapuccino. Pridáva sa do kakaa, likérov a je ťažké si predstaviť jablkový koláč bez škorice. Škorica dodáva príjemnú vôňu kompótom.
Ukladať mimo dosahu detí! Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 100 g.
Na otázku vám odpovie jeden z našich špecialistov
Sme online každý
pracovný deň
9:00 - 14:00
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.