Nech už pripravujete šťavnaté mäso, zeleninu alebo omáčku a chcete docieliť skvelú chuť pokrmu, dochucovadlá v podobe najrôznejšieho korenia by nemali chýbať. Pri výbere korenia a najrôznejších koreniacich zmesí a dochucovadiel, dávajte prednosť tým, ktoré neobsahujú glutamán sodný.
- Vyskúšajte napríklad korenie Garlic Vegi do studených pokrmov, ako sú najrôznejšie pomazánky alebo šaláty.
- Máte radi ryby? Potom vyskúšajte Korenie na ryby rybára Svena od firmy Sonnentor. Táto zmes vybraných bylín je v BIO kvalite a dá skvele vyniknúť chuti rybieho mäsa.
- Aby vaše kura bolo ešte chutnejšie, vyskúšajte korenie Kashmir na kura.
- K letu patrí vonkajšie posedenie s priateľmi a grilovaním. Aby váš steak bol famózny použite olejové korenie Farmársky steak. Ak dáváte prednosť sypkému koreniu, máme tu pre vás korenie Grill Vegi Bio.
- Do omáčok a nejrôznejších marinád sa skvele hodí Nové korenie, ktoré má nezameniteľnú chuť i arómu.
Kategóriu
Korenie a dochucovadlá
nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz