Bulgur má ľahko orieškovú chuť, ktorú si obľúbite. Spestrite ním svoj jedálniček.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Jačmenný bulgur sa vyrába zo zŕn jačmeňa, ktoré sa najskôr očistá a predvaria, potom usušia a nakoniec nalámu na menšie kúsky. Vďaka tejto úprave má dlhšiu trvanlivosť a je rýchlo uvarený. Možno ho pripravovať na sladko aj slano.
Varte v 2,5 násobnom množstve mierne osolenej vody 7 minút, nechajte dôjsť pod pokrievkou 10 minút.
Jačmeň - produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
Na 100 g výrobku: energetická hodnota: 1423 kJ/337 kcal; tuky: 1,6 g; z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g; sacharidy: 64,9 g; z toho cukry: 0,67 g; bielkoviny: 9,1 g; soľ: 0,0016 g.
Alergény: Lepok.
Pri teplote do 25 ° C a relatívnej vlhkosti do 70%.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.