V kuchyni využijeme jazmínovú ryžu natural BIO do šalátov, polievok, ako prílohu aj hlavné jedlo v podobe nákypu.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
Jazmínová ryža natural BIO má podlhovastý tvar svetlohnedej farby s príjemnou jazmínovou vôňou. Je to prirodzene bezlepková potravina, ktorá sa pestuje najmä V Thajsku a Kambodži. Na rozdiel od jazmínovej ryže bielej trvá jej príprava trochu dlhšie.
Ryžu prepláchnite a zalejte vodou (na porciu ryže dajte dvojnásobné množstvo vody). Osoľte a varte na miernom ohni 35 - 45 minút. Pred varením odporúčame namočiť do vody na cca 2 hodiny.
Jazmínová ryža hnedá*. * Z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a škrupinových plodov.
Energetická hodnota |
1501 kJ/359 kcal |
Tuky |
3,0 g |
Sacharidy |
73 g |
Bielkoviny |
8,0 g |
Soľ |
0,0175 g |
400 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.