Podrobné informácie

BIFI PANGAMIN PLUS s inulínom je prírodný prípravok, obsahujúci 50% kvasničnej biomasy a 50% zakysaného odtučneného mliečneho polotovaru s obsahom užitočných mikroorganizmov, obohatený o nenasýtené mastné kyseliny (linolovú a gama-linolénovú) zo semien pupalky dvojročnej.

Informácie o produkte

Výrobca: RAPETO
Značka: PANGAMIN
Kód výrobku: 136349
Kód EAN: 8595226400335
Držiteľ rozhodnutia: RAPETO

Charakteristika: Výživový doplnok

Zloženie:
šetrne sušené pivovarské kvasnice, užitočné mikroorganizmy (bifidobaktérie a laktobacily), pupalkový olej.

BIFI PANGAMIN PLUS s inulínom je prírodný prípravok, obsahujúci 50% kvasničnej biomasy a 50% zakysaného odtučneného mliečneho polotovaru s obsahom užitočných mikroorganizmov, obohatený o nenasýtené mastné kyseliny (linolovú a gama-linolénovú) zo semien pupalky dvojročnej. Pupalkový olej v kombinácii so sušenými kvasnicami a baktériami mliečneho kvasenia vhodne rozširuje zloženie prípravku, ktoré má pozitívny účinok na organizmus.

Prirodzenou súčasťou sušených pivovarských kvasníc sú hlavne:

Biologicky cenné látky dusíkaté
(Proteíny, cerevisin, zymokasein, nukleoproteidy, glutatión, esenciálne aminokyseliny).

Glycidy
(Zvl. glykogén, ribóza, desoxyribosa)

Lipidy
(Nenasýtené mastné kyseliny, zvl kys linolová a linoleová, označovaná ako vitamín F).

Fosfatidy a steroly
(Lecitín, kefalín, sterol, a steroly podobné pohlavným hormónom).

Minerálne látky
(Ca, P, K, Mg, Na)

Stopové prvky
(Fe, J, Cu, Zn, Mn atď)

Vitamíny
(Tiamín - B1, riboflavín - B2, pyridoxín - B6, niacín - B3, kys.listová, kys.pantotenová - B5, kys.p-aminobenzoová, kys.pangamová - B15, kalciferol - D, cholín, kobalamín - B12).

Enzýmy ako zo skupiny hydrolýz, tak desmoláz.

Ostatné biologicky účinné látky
(Biotín - H, inozitol, protianemický faktor, glykokininy, cytochróm, melanínové pigmenty atď).

Recenzie

Recenzie produktu PANGAMIN Bifi plus s inulínom - Synbiotikum dóza 200 tabliet

Diskusia

Diskusia k produktu PANGAMIN Bifi plus s inulínom - Synbiotikum dóza 200 tabliet

Pridať nový príspevok do diskusie