◉
NAVYŠE ZL'AVA 10 %
Pri kúpe produktov VIVANI získate ZĽAVU 10 %, tá bude odčítaná v košíku.
Horká čokoláda na varenie s obsahom kakaa 70%, neobsahuje žiadne náhradky, stužené tuky či arómy, ale iba pravé kakao a prírodný trstinový cukor.
Na sklade viac ako 5 kusov Dnes odosielame, u vás zajtra
V miske na vodnom kúpeli zahrejeme smotanu, zložíme zo sporáka a pridáme čokoládu a maslo. Necháme chvíľu rozpúšťať a potom vymiešame do hladka. Nakoniec vmiešame trstinový rum. Misu uzavrieme a dáme na niekoľko hodín vychladiť do chladničky. Plech na pečenie vyložíme papierom na pečenie a zo zmesi tvoríme malé guličky, ktoré kladieme na plech. Plech s guličkami dáme vychladiť na dve hodiny do chladničky. Nakoniec na vodnom kúpeli rozpustíme zvlášť bielu a horkú čokoládu a necháme ich vychladnúť (nie však opäť stuhnúť). Bielu čokoládu rozpúšťame veľmi šetrne, pretože pri vyšších teplotách tvrdne (ak sa nám to stane, tak ju zložíme z vodného kúpeľa a vmiešame do nej trochu oleja alebo masla). Polku guličiek jednu po druhej rýchlo obalíme v horkej čokoláde a polovicu v bielej, a necháme stuhnúť na plechu. Zvyškom poliev môžeme pralinky dozdobiť.
Akonáhle raz vyskúšate základnú prípravu čokoládových praliniek, môžete začať experimentovať. Biela čokoláda sa dá dofarbiť šťavou z červenej repy, deťom budú chutiť pralinky bez alkoholu z mliečnej čokolády, môžete pridávať kokos, sekané oriešky či mandle, škoricu a klinčeky…
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.