Dezert bez výčitiek? Vyskúšajte proteinový puding s minimom cukru, maximom bielkovín, úplne bez lepku. Stačí rozmiešať zmes vo vode a nechať stuhnúť.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Vráťte sa na chvíľku do detských rokov, kedy vám babička pripravovala na desiatu vanilkový puding. Pamätáte na tú vôňu, ktorá sa šírila po celej kuchyni? Doprajte si ju znova. Príprava nášho proteínového pudingu s vanilkovou príchuťou je veľmi jednoduchá, a navyše nenáročná na váš čas.
Proteínový puding s vanilkovou príchuťou môžete zaradiť do svojho jedálnička hneď od 1. kroku diétneho plánu KetoDiet. Na raňajky, desiatu alebo k večeri. Záleží len na vašej chuti a nálade. A ak plánujete stretnutie s priateľmi, pripravte im proteínový vanilkový puding ako ľahký dezert.
Náš tip: Namiešajte si proteínový puding večer, než pôjdete spať. Vložte cez noc vychladiť do chladničky a ráno máte raňajky hotové raz dva. Pre zamatovejšiu chuť pudingu si ho môžete pripraviť s 2 dcl mlieka.
Proteínová zmes (srvátkový bielkovinový koncentrát, kolagén, hydrolyzovaný kolagén, sójový bielkovinový izolát, srvátkový micelárny kazeín), sušené polotučné mlieko, inulín, emulgátor: sójový lecitín, zmes vitamínov a minerálnych látok (chlorid draselný, fosforečnan vápenatý, chlorid sodný, oxid horečnatý, glukónan horečnatý, kyselina L-askorbová, glukonát zinočnatý, fumaran železnatý, D, L-alfa-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantothenan vápenatý, retinyl-acetát, glukonát meďnatý, síran mangánatý, kyanokobalamín, pyridoxín-hydrochlorid, cholekalciferol, thiamin- hydrochlorid, riboflavín, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, seleničitan sodný, D-biotín); aróma vanilka, zahusťovadlo: sodná soľ karboxymetylcelulózy, sladidlá: sukralóza, Acesulfám K.
Sója a mlieko.
Obsah vrecúška rozmiešajte v šejkri alebo metličkou v hrnčeku so 200 - 250 ml studenej vody. Prelejte do misky a vložte na 2 hodiny do chladničky. Vyberte a môžete servírovať.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.