Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Tea of Life White Tea Biely čaj predstavuje najjemnejšie a najznamenitejšiu druh čaju. Má jemnú, lahodná chuť a blahodarné účinky na náš organizmus. Získava sa spracovaním prvých, ešte nerozvinutých čajových lístkov rastliny Camellia sinensis.
Užitie
Biely Čaj predstavuje ten najjemnejší a najznamenitejšiu druh čaju. Má jemnú, lahodná chuť a súčasne blahodarné účinky na náš organizmus vďaka účinným prírodným antioxidantom. Jedná sa o druh čaju, ktorý sa získava spracovaním prvníchještě nerozvinutých čajových lístkov rastliny Camellia sinensis. Krehké lístočky sa môžu zbierať iba počas krátkeho obdobia v roku. Keď začne obdobie dažďov, čajové púčiky sa roztvoria do lístka a prichádzajú o jemnú, sviežu a jedinečnú chuť bieleho čaju. Mladé čajové lístky majú hebké stfíbřitě-biele chĺpky, podľa ktorých dostal biely čaj svoje meno.
Príprava
Horúci Čaj - do šálky vtožte jeden čajový sáčok, prelejte horúcou vodou a nechajte lúhovať 1 - 2 minúty podľa požadovanej sily nápoja.
Ľadový čaj - 8 čajových vrecúšok nechajte lúhovať rovnako ako v prípade horúceho čaju, naliatím extrahovaného nápoja do nádoby s ľadom získate osviežujúci ľadový čaj
dávkovanie
Podľa chuti.
fakty
Jedná sa o 100% prírodný biely ceylonský Čaj balený na Srí Lanke.
Biely čaj predstavuje ten najjemnejší a najznamenitejšiu druh čaju. Predtým bol tak vzácny a výnimočný; žejej smeli popíjať len čínski cisári. Dnes jeho prednosti postupne objavuje aj západný svet a bili čaj pomaly dobieha v obľube čaje zelené.
Biely Čaj pochádza z Číny, jeho história siaha viac ako 1200 rokov späť do minulosti. Veľkej obľube sa tešil pre svojivzácnost a výnimočnú kvalitu najmä zavlády cisařeHuj-čongaz dynastie Song (960-1279 nl) Po dlhé stáročia bol považovaný pouzeza nápoj cisárov. V důsledkutéto tradície
Jeho pestovanie je veľmi náročné a špecifické. Krehké Čajové lístočky sa zbierajú ručne vždy na začiatku vegetačného obdobia (koniec marca až začiatok apríla) a ich výbere sa venuje vefká pozornosť. K výrobe bieleho Čaje slúži u niektorých druhov iba mladé púčiky čajovníka pokryté jemným páperím, u iných púčiky a najmladší rozvinuté lístky Po zbere sa čajové lístky nijako nespracúvajú. Najskôr sa nechajú zvädnúť, potom sa sušia na slnku Biely čaj sa nepraží ani neoxiduje. a preto si uchováva jemné zloženie ajedinečnou chuť Nakoniec sa čajové lístky triedia podľa veľkosti. Nálev z bieleho čaju je svetlý a vyniká lahodnou chuťou - znalci ho považujem za skutočnú delikatesu medzi čajmi.
zloženie
100% čistý biely ceylonský čaj.
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.