Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás pozajtra
Návod na prípravu jedného chleba: Do 270 ml vlažnej vody pridajte 27 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 270 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešajte. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Použitie ohňovzdornej misy nie je potrebné. Z celého balenia môžete upiecť dva 430 gramové chleby.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté! Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Balenie obsahuje 550 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.