Špeciálna múčna zmes na pečenie vyrobená na Slovensku, ktorá poteší vegánov, celiatikov, osoby s HIT, no aj ľudí s laktózovou intoleranciou.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Návod na prípravu jedného chleba: Do 210 ml vlažnej vody pridajte 21 ml čerstvej citrónovej šťavy alebo jablčného octu a dôkladne rozmiešajte. Pridajte 210 g tejto múčnej zmesi a rukami alebo ručným mixérom dôkladne zmiešate. Z takto pripraveného cesta vyformujte bochníček, ktorý nechajte odpočívať 5 minút. Následne cesto opäť prepracujte, aby v ňom neostal vzduch. Potom už iba bochník dajte na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch bochníka hlboko zarežte a potrite roztaveným kokosovým tukom. Pečte v predhriatej rúre pri teplote 200 stupňov aspoň 70 minút. Upečený chlieb nechajte na mriežke vychladnúť. Nedávajte piecť do ohňovzdornej misy.
Na obale je uvedené, že tento chlieb nie je vhodný na pečenie v pekárni na chlieb. Je to z toho dôvodu, že múčna zmes neobsahuje droždie, preto nie je nutné nechávať chlieb vykysnúť. Ale ak vynecháte program kysnutia, môžete si upiecť chlieb aj v pekárni na chlieb.
Skladujte na suchom mieste bez zásahu priameho slnečného žiarenia, starostlivo uzavreté! Minimálna trvanlivosť do: viď na vrchnej časti obalu.
Balenie obsahuje 500 g.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.