Doprava zadarmo nad 20 €. Prihláste sa k newsletteru!
MojaLekáreň.sk

JIZERKA Bezlepková zmes univerzálna Zlatá 1000 g

JIZERKA Bezlepková zmes univerzálna Zlatá 1000 g

Bezlepková zmes je určená k príprave slaného aj sladkého pečiva v domácej pekárni i rúre na pečenie.

Viac informácií

JIZERKA Bezlepková zmes univerzálna Zlatá 1000 g

Popis

Zmes je určená na prípravu slaného aj sladkého pečiva v domácej pekárni i rúre na pečenie, na smaženie či úprave polievok alebo omáčok. Vhodné pre bezlepkovú diétu.

Zloženie produktu

Bezlepkový pšeničný škrob, lupinová múka, hroznový cukor, zahusťovadlo guarová múka, emulgátor sójový lecitín, kyselina askorbová.

Alergény

  • Lupina.
  • Môže obsahovať stopy: sója, sezam, vajce, mlieko, arašidy, orechy.

Výživové údaje v 100 g výrobku

  • Energetická hodnota 1548 kJ/369 kcal,
  • tuky 2,1 g, nasýtené mastné kyseliny 0,5 g,
  • sacharidy 83 g, cukry 3,9 g,
  • bielkoviny 3,1 g,
  • soľ 0,11 g.

Balenie obsahuje

1000 g

 

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
262890
Kód EAN:
8594164681004
Držiteľ rozhodnutia:

JIZERKA Bezlepková zmes univerzálna Zlatá 1000 g

100 %

výborná alternatíva pre ľudí s bezlepkovou diétou

80 %
trošku hrudkuje

Používám na pečení korpusu

100 %
výborné zloženie, dobre sa s ňou pracuje

100 %
Bezlepková múka vhodná pre tých, ktorí sú alergickí aj na ryžu. Ako jedna z mála neobsahuje ryžovú múku.

100 %
výborná zmes na bezlepkové pečenie

60 %
Dobrá mouka k zahuštění a i na lívance,palačinky...

60 %

s múkou som ešte nepracovala

90 %

dcera má celiakii,a proto vždy při její návštěvě používám

100 %

100 %

JIZERKA Bezlepková zmes univerzálna Zlatá 1000 g

Máte otázky k produktu?
Opýtajte sa v diskusii

Pridať nový príspevok do diskusie

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka
Spýtajte sa lekárnika

Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním.

Zistiť viac

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.