Doprava zadarmo
Kontaktný gril s teplotnou sondou disponuje nepriľnavými doskami, ktoré umožňujú grilovanie bez oleja a ľahko sa čistia.
Na sklade už iba 1 - 2 kusy Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Na doručenie tohto produktu nie je možné využiť osobný odber.
Grilovanie na kontaktnom grile ponúka množstvo výhod. Nie ste limitovaní počasím. Už sa vám nikdy nestane, že budete nútení zrušiť grilovačku s rodinou či priateľmi kvôli dažďu. Na kontaktnom grile môžete grilovať na terase, balkóne aj doma. Elektrický gril neprodukuje žiadny dym ani zápach, takže nebudete obťažovať svojich susedov. Oproti bežným grilom ponúka obojstranné grilovanie, vďaka ktorému budú vaše pokrmy rýchlejšie pripravené bez nutnosti obracania. Inteligentná funkcia SPLIT ZONE umožňuje nastavenie teploty pre každú dosku zvlášť alebo zahriatie iba jednej dosky. Vďaka tomu zvládnete pripraviť rôzne druhy pokrmov a prispôsobiť si teplotu aj čas dokončenia presne podľa potreby. Pohodlne prichystáte hlavný chod aj prílohu naraz a hneď za tepla ich môžete rovno servírovať. Túto funkciu môžete využiť v manuálnom režime DIY, vďaka ktorému budete mať grilovanie plne vo svojich rukách. Gril si rozpálite podľa potreby a jednoducho ugrilujete čokoľvek, na čo si len spomeniete.
Vďaka funkcii GRILL ASSISTANT budú zakaždým úplne perfektní. Zvoľte obľúbený stupeň prepečenia a gril sa o všetko postará. Vyberať môžete zo štyroch variant od krvavého až po dokonale prepečený.
Medium Rare = krvavý steak - s ružovým rezom, okraje prepečené s chrumkavou krustou, šťava červenkastá, vnútorná teplota 54-56 °C, doba prípravy v kontaktnom grile 60 s.
Medium = stredne prepečený steak - s takmer hnedým až šedým rezom a ružovkastým stredom, šťava ružová, vnútorná teplota 61 °C, doba prípravy v kontaktnom grile 90 s.
Medium Well = prepečený steak - v reze takmer hnedý s náznakom ružového stredu, šťava svetloružová až šedá, vnútorná teplota 64-65 ° C, doba prípravy v kontaktnom grile 120 s.
Well Done = úplne prepečený steak - v reze hnedý a maximálne prepečený, šťava svetlo šedá až číra, vnútorná teplota 70 °C a viac, doba prípravy v kontaktnom grile 200 s.
Samozrejmosťou kontaktného grilu GE3500 je možnosť BBQ grilovania, ktoré umožňuje grilovanie na oboch platniach súčasne. Získate tak extra veľkú grilovaciu plochu, na ktorej pripravíte pokrmy pre celú rodinu alebo partiu priateľov. Gril si môžete prispôsobiť podľa potreby a využiť presne také platne, ktoré sa vám práve hodia - vrúbkované, hladké alebo ich vzájomne kombinovať. Dosky s vrúbkovaným povrchom môžete využiť ako pre kontaktný (uzavretý), tak aj pre BBQ (otvorený) spôsob grilovania. Uzavreté grilovanie je vhodné na prípravu steakov, hamburgerov alebo na zapekanie toastov, plnených tortill alebo panini. Ide o najrýchlejší spôsob prípravy, pretože sa potraviny rovnomerne opekajú z oboch strán naraz a nie je potrebné ich obracať. Na otvorených doskách ugrilujete všetko, ako na klasickom grile. Vďaka vrúbkovanému povrchu sa potraviny dobre prepečú a zároveň si uchovajú svoju šťavnatú chuť. Prebytočná šťava a tuk sú drážkami odvedené do zbernej nádoby.
Kontaktný gril GE3500 je osadený kvalitnými hliníkovými doskami, ktoré rozvádzajú teplo po celej svojej ploche. Povrch dosiek je nepriľnavý, takže sa pokrmy nepripaľujú. Grilovanie je teda zdravšie, pretože nevyžaduje použitie žiadneho tuku alebo oleja. Zároveň sa dosky veľmi dobre čistia. Po vychladnutí stačí usadené nečistoty odstrániť pomocou špeciálnej škrabky alebo utrieť vlhkou handričkou. Následne môžete dosky vybrať a spoločne so zbernou nádobou na zachytávanie šťavy vložiť do umývačky riadu.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.