Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Základ zmesi tvorí cirok, jedna z najstarších obilnín na svete, ktorá je z nutričného hľadiska cenená pre svoj vysoký podiel bielkovín. Originálne receptúru ďalej dopĺňa tekvicové múka. Zmes je ďalej obohatená o slnečnicové a ľanové semienka.
Návod na prípravu v domácej pekárni:
Pred otvorením sáčok pretrepte, aby sa jeho obsah dobre premiešal. Do miešacej nádoby nalejte cca 370 ml vlažnej vody. Ak chcete, prilejte 20 ml oleja. Prisypte obsah balenia. Nakoniec do jamky uprostred zmesi pridajte droždie (5 g sušeného alebo 21 g čerstvého droždia). Poradie krokov zachovajte, aj keď výrobca vašej pekárne odporúča iný postup. Pečte na bezlepkový program prípadne na iný krátky program 2 až 3 hodiny.
Návod na prípravu v klasickej rúre:
Pred otvorením sáčok pretrepte, aby sa jeho obsah dobre premiešal. Do ešte suchej zmesi pridajte droždie (5 g sušeného alebo 21g čerstvého droždia). Dôkladne premiešajte. Cca 370 ml vlažnej vody nalejte do vhodnej nádoby. Ak chcete, prilejte 20 ml oleja. Vmiešajte ručne alebo hnetačom na malú rýchlosť zmes s droždím. Hnetie do hladka na strednú rýchlosť 10 minút. Nechajte vykysnúť v rúre po dobu 20 minút. Potom cesto znova premiešajte pri malých otáčkach a následne vytvarujte bochník na plech alebo ešte lepšie do formy. Nechajte kysnúť ďalších 60 minút. Pečte v predhriatej rúre pri 200 ° C cca hodinu.
kukuričný škrob, čirokové múka hladká (15%), zemiakový škrob, tapiokový škrob, slnečnicové semienka mletá, tekvicové múka (5%), ľanové semienka, dextróza, soľ, prírodné zahusťovadlo guarová guma, slnečné
Preložené pomocou Google Translatore
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.