DOPRAVA ZADARMO NAD 21 €
Korenie biele je ostrejšia aj výraznejšie ako korenie čierne. Hlavné využitie má najmä v smotanových a syrových omáčkach.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Od čierneho a zeleného korenia sa líši tým, že je zbavené šupky, obsahujúcej cukor. Z tohto dôvodu nemá nasladlú arómu a oveľa intenzívnejšie vnímame čistú korenistú arómu. Korenie biele najčastejšie používame mleté, pretože je veľmi tvrdé.
Korenie biele celé BIO 100 %.
Srí Lanka.
Zrná korenia bieleho sú tvrdé a preto je dobré ich pred použitím rozomlieť. Svoje miesto má korenie biele vo svetlých omáčkach a všade tam, kde by čierne korenie pokazilo vizuálnu stránku pokrmu. Pridávajte ho až ku koncu varenia. Korenie biele sa dá použiť do smotanových polievok, nátierok, šalátov, na ryby i do tvarohových a vajíčkových pokrmov. Tiež na dochutenie pokrmov, často i sladkých. Nájdeme ho aj v niektorých čajových zmesiach. Kvôli jeho ostrosti by sa však malo dávkovať s obozretnosťou. Pikantná chuť korenia s ľahko nasladnutou arómou dokáže povzniesť takmer každé jedlo. Pre zaujímavosť sa korenie veľmi dlho pridávalo aj do perníkov.
Spotrebujte do: dátum na obale. Nie je určené deťom do 3 rokov. Ukladajte na bezpečnom mieste mimo dosahu detí.
Balenie obsahuje 50 g.
Skladujte vo vzduchotesnej, dobre uzavretej nádobe na suchom a tmavom mieste bez prístupu slnečného svitu. Starostlivo uzatvárajte.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.