MojaLekáreň.sk

Trojmesačné kontaktné šošovky

V tejto kategórii momentálne nie sú žiadne produkty

Trojmesačné kontaktné šošovky

Dioptrické okuliare vás už nemusia obmedzovať. Kúpte si trojmesačné kontaktné šošovky, ktoré sú jednou z cenovo najvýhodnejších variánt šošoviek. Stačí si ich kúpiť raz za 3 meiace a máte vystarané. Nielenže vďaka nim uvidíte ako ostriež, ale ak si vyberiete farebné šošovky, môžete zažiariť na každom večierku.

Kontaktné šošovky na 3 mesiace sú šetrné nielen pre vaše oči, ale hlavne pre vašu peňaženku. Jedná sa o veľmi ekonomické a pohodlné riešenie, ako vyriešiť problémy so zrakom. Naviac šošovky sú skvelým parťákom na párty, na šport i do prírody. Nič vás neobmedzuje.

Ako si nasadiť kontaktné šošovky

Pred manipuláciou so šošovkami si starostlivo umyte a usušte ruky, aby nedochádzalo k prenosu baktérií. Šošovku nasadzujte ukazovákom ruky, prostredníkom odtiahnite spodné viečko, druhou rukou zdvihnite horné viečko a šošovku opatrne nasaďte.

Pred spaním šošovky vyberte z oka a uložte ich do púzdra s roztokom, ktorý ich dezinfikuje a zvlhčuje. Pamätajte, že tieto kontaktné šošovky by ste nemali nosiť dlhšie než 3 mesiace, pri dlhšom nosení hrozí infekcia a podráždenie oka.

Pokiaľ sa stane, že sú šošovky na 3 mesiace po noci v roztoku zlepené, položte si ich na dlaň, zvlhčite ich špeciálnym roztokom a opatrne pošúchajte. Keď sa šošovka nenarovná, uložte ju ešte na chvíľu do roztoku.

Kontaktná šošovka by nikdy nemala byť natrhnutá a nemali by na nej byť nečistoty. Trojmesačné šošovky sú ideálnou variantou pre nepríliš citlivé oči a pre tých, ktorí si chcú užívať šport a zábavu naplno a nebáť sa o drahé a mnohokrát nepohodlné okuliare.

Kategóriu Trojmesačné kontaktné šošovky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.