
Ideálna strúhanka na prípravu mäsa, rýb, syrov alebo zeleniny, ako…
Strúhanka je základná surovina, ktorú oceníte pri príprave rôznych pokrmov. Ideálna na obaľovanie mäsa, zeleniny či rýb, ale aj na zahusťovanie polievok a omáčok.
Výhody strúhanky sú mnohé. Okrem svojej univerzálnosti je ľahká a dobre stráviteľná. Mnoho značiek ponúka strúhanku obohatenú o rôzne druhy múk, čo z nej robí ideálnu voľbu pre rôzne diéty, vrátane bezlepkovej.
Použitie strúhanky je veľmi jednoduché a rýchle. Stačí ju zmiešať s korením a bylinkami podľa vášho gusta a použiť na obaľovanie alebo ako prísadu do vašich obľúbených receptov. Napríklad panko strúhanka Extrudo je veľmi vhodná na obaľovanie mäsa.
Allnature - strúhanka vysokej kvality od značky Allnature, ideálna na pečenie a varenie.
Bezgluten - kvalitná bezlepková strúhanka od značky Bezgluten, vhodná pre celiakov.
Najtelo - prémiová strúhanka od Najtelo, bohatá na vlákninu a bielkoviny.

Strúhanka je nielen skvelá na obaľovanie, ale aj na prípravu rôznych zdravých jedál. Na MojaLekáreň.sk nájdete aj ďalšie druhy strúhanky, ktoré sa hodia na rôzne recepty. Pre inšpiráciu k nákupu nahliadnite tiež do našej kategórie bio múky a strúhanky.
TIP! Na MojaLekáreň.sk zakúpite tiež mandľové múky.
Kategóriu Strúhanky nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.
Pre zaslanie nového hesla je nutné zadať e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri svojej registrácii. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocou ktorého si budete môcť zadať nové heslo.