MojaLekáreň.sk

Mäsové zmesi
Obsahuje zložku: repkový olej

EXPRES MENU Morka na ázijský spôsob bez lepku 1 porcia

EXPRES MENU Morka na ázijský spôsob bez lepku 1 porcia EXPRES MENU Morka na ázijský spôsob bez lepku 1 porcia

Kúsky morčacieho mäsa v zeleninovej omáčke.

Na sklade viac ako 5 kusov

4,89 €

EXPRES MENU Butter chicken s basmati ryžou 500 g

EXPRES MENU Butter chicken s basmati ryžou 500 g EXPRES MENU Butter chicken s basmati ryžou 500 g

Jemne pálivá smotanová indická omáčka s kúskami pečených kuracích pŕs…

Na sklade už iba 3 - 5 kusy

7,78 €

EXPRES MENU Rozlietaný vtáčik s ryžou 500 g

EXPRES MENU Rozlietaný vtáčik s ryžou 500 g EXPRES MENU Rozlietaný vtáčik s ryžou 500 g

Krehké rezančeky hovädzieho mäsa s uhorkou, vajíčkom a údenou…

Na sklade viac ako 5 kusov

7,35 €

EXPRES MENU Bravčové na šampiňónoch s cestovinami 500 g

EXPRES MENU Bravčové na šampiňónoch s cestovinami 500 g EXPRES MENU Bravčové na šampiňónoch s cestovinami 500 g

Chudé kúsky bravčového pleca v krémovej omáčke s čerstvými šampiňónmi…

Na sklade už iba 3 - 5 kusy

6,48 €

EXPRES MENU Morka s kapustou 300 g

EXPRES MENU Morka s kapustou 300 g

Šťavnaté kúsky chudé morčacie mäso s čerstvou bielou hlávkovou…

Na sklade viac ako 5 kusov

5,19 €

EXPRES MENU Bravčové rizoto so zeleninou 400 g

EXPRES MENU Bravčové rizoto so zeleninou 400 g EXPRES MENU Bravčové rizoto so zeleninou 400 g

Rizoto z bravčového pleca a ryže parboiled, ktorému sviežu chuť…

Na sklade viac ako 5 kusov

5,59 €

Mäsové zmesi
Obsahuje zložku: repkový olej

Máte chuť na šťavnaté kúsky mäsa, bravčový guláš alebo indické butter chicken, avšak čas je to, čo márne hľadáte? Objavte kúzlo hotovej mäsovej zmesi a svoj obed si jednoducho ohrejte v mikrovlnnej rúre. Nezabudli sme v sekcii hotových jedál ani na vegetariánov a vegánov, pre ktorých máme tiež veľa chutných pokrmov vrátane tých bezlepkových.

Kategóriu Mäsové zmesi nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.