Tmavá čokoláda s vyšším percentom kakaa, intenzívnejšia a s…
2,99 €
Toto kakaové maslo bolo vylisované z bio kakaových bôbov a potom iba…
3,89 €
Čokoláda z ryžového mlieka s ryžovými chrumkami.
3,59 €
Vegánska čokoláda obsahuje iba kakaové maslo a kakaovú hmotu,…
2,59 €
Vegánska mliečna čokoláda obsahuje iba kakaové maslo, kúsky pražených…
2,59 €
Mliečna čokoláda s kukuričnými lupienkami, obsah kakaovej sušiny…
3,25 €
Mliečna čokoláda s celými mandľami 25%
2,09 €
70% horká čokoláda s drvenými lieskovými orieškami.
1,69 €
Nové lízatko nielen pre deti, ktoré na prvý pohľad aj ochutnanie…
2,49 € 2,19 € -12 %
Čokoládová nugátová tyčinka s ryžovým mliekom, s chrumkavými kúskami…
1,39 €
Klasická 52% horká čokoláda plnená krémom z hľuzoviek a bez prídavku…
2,02 €
Čokoládová tyčinka v ktorej sa prelína jemná mliečna čokoláda s…
1,89 € 1,59 € -16 %
Kolagénová tyčinka v sebe spája lahodnú chuť karamelu a kokosu.
1,59 €
Tabuľka horkej 70% čokolády, intenzívne horký zážitok.
1,29 €
Tyčinka z mliečnej čokolády s náplňou z espressa a kúskov sušienok,…
0,99 €
Čokoládová tyčinka z mliečnej čokolády s krásnymi 37% kakaa s…
Vynikajúca čokoláda v BIO kvalite z dvoch vrstiev, mliečnej s…
Jemná mliečna čokoláda s nugátovou náplňou.
Jemná hotová cukrárska poleva je vhodná na polievanie pekárskych a…
Expirácia
Dražované kokosové kúsky, pomarančové kúsky a mandle v horkej…
Pod vrstvou zamatovo jemnej bielej čokolády sa ukrývajú chrumkavé…
Jemná mliečna čokoláda so smotanou a vysokým podielom chrumkavých…
Sladká či jemne horká chuť, kúsok potešenia pomaly sa rozplývajúci na jazyku. O čom je reč? O čokoláde. To, že jej podľahnete, však nemusí byť hriechom. Bez výčitiek si môžete dopriať kvalitnú čokoládu s vysokým obsahom kakaa a bez pridaného cukru. U tých nevadí, že sa vám nepodarí prestať ukusovať.
Čokoláda poteší vaše chuťové poháriky, ale dodáva energiu a zvyšuje bystrosť. To, že má čokoláda liečivé účinky, už vedeli starí Aztékovia a Mayovia, ktorí o nej hovorili ako o posilňujúcom prostriedku.
Na trhu je veľké množstvo čokolád. Hlavné rozdelenie čokolád je podľa obsahu kakaovej sušiny.
U menej kvalitných čokolád je hlavnou zložkou produktu cukor a kakaové maslo. Ak si chcete vychutnať kvalitnú čokoládu, dbajte na podiel kakaovej sušiny v čokoláde. Zjednodušene povedané: čím väčší podiel, tým kvalitnejšia. Aby mala čokoláda pozitívny vplyv na naše zdravie, je potrebné konzumovať len tú najkvalitnejšiu, teda s obsahom kakaa minimálne 70 % a vyššie. A predsa len sa držať hesla: všetkého s mierou! Ale tak je to so všetkým. Takže ochutnajte lahodnú čokoládu Balance.
Kategóriu Čokolády nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.