Múka špaldová chlebová v BIO kvalite je vhodná na prípravu chlebových ciest a pečiva.
Špaldová chlebová múka v biokvalite je hladká a tmavá. Užitočná pre ľahšie pečenie vášho domáceho chleba. Je vhodná pre pečenie chleba v domácich pekárňach, v peci či rúre.
Špalda je celkom zabudnutý druh rozpadavej pšenice, ktorý bol odsunutý kvôli vyšším výnosom iných druhov. Jedná sa o veľmi odolnú a nenáročnú rastlinu. Okrem múky sa z nej vyrába napríklad alternatívna kávovina ako náhrada kávy.
Tento produkt ocenia predovšetkým spotrebitelia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Biopotraviny vždy prechádzajú systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie.
ŠPALDOVÁ múka chlebová*. *produkt kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Lepok
Skladujte pri teplote 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu do 75 %.
Energetická hodnota 1 456 kJ/344 kcal |
|
---|---|
Tuky: |
1,8 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: |
0,3 g |
Sacharidy: |
67,0 g |
z toho cukry: |
1,4 g |
Vláknina: |
5,2 g |
Bielkoviny: |
12,0 g |
Soľ: |
0,01 g |
1000 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.