Jemne mletý nealkalizovaný prášok z nepražených ekvádorských kakaových bôbov.
Produkt je dočasne nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Na rozdiel od bežného kakaového prášku nie sú bôby upražené, ale po fermentácii, sušení a očistení sú rovno pomleté a pomocou lisu zbavené časti kakaového masla. Potom sú pomleté na jemný prášok. Ten sa používa rovnako ako bežné kakao z pražených bôbov na varenie, pečenie a na prípravu horúcich nápojov.
Obsah kakaového masla najmenej 10 %. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 1409 kJ / 339 kcal, Tuky 11 g z toho nasýtené mastné kyseliny 6,9 g, Sacharidy 14,5 g z toho cukry 0,3 g, Vláknina 34,7 g, Bielkoviny 28,1 g, soľ <0,1 g.
Ekvádor
Raw vegan kakao: 80 g mandlí zalejeme teplou vodou a necháme stáť cez noc. Ráno zlejeme, prepláchneme, pridáme niekoľko kvapiek panenského oleja, zalejeme 300 ml teplej vody a dôkladne premixujeme. Potom precedíme cez plátno, pridáme 3 lyžičky nepraženého kakaa, štipku morskej soli, podľa chuti sirup z agáve a našľaháme.
Skladujte v suchu pri teplote do +25 °C v uzavretom obale.
Balenie obsahuje 150 g.
je trochu jiný, než normální kakao, ale velice mi chutná
Aby sme vám uľahčili rozhodovanie, zobrazujeme tiež recenzie tohto produktu z e-shopu Lékárna.cz, ktorý je českou "sestrou" e-shopu MojaLekáreň.sk. Veríme, že informačná hodnota recenzie preváži nad tým, že sa pri čítaní trochu potrápite s češtinou.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.