MojaLekáreň.sk

ALLNATURE Bulgur 500 g

ALLNATURE Bulgur 500 g ALLNATURE Bulgur 500 g

Bulgur je ľahko stráviteľný, má skvelú chuť a veľmi zaujímavé nutričné hodnoty. Ponúka veľa možností pre využitie.

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

ALLNATURE Bulgur 500 g

Popis

Allnature Bulgur sa radí k obilninám, ktoré si ešte musia nájsť cestu k našim tanierom. Podľa priaznivcov zdravej výživy je však chutnejší než kuskus. Zaujímavé sú navyše aj jeho nutričné hodnoty. Bulgur organizmu dodáva vitamíny A, E a K, železo, fosfor, draslík a ďalšie dôležité minerálne látky, vlákninu a bielkoviny. Je dobre stráviteľný, a preto sa hodí na prípravu ľahkých obedov alebo večerí. Možno ho použiť ako prílohu k mäsu, alebo ho pripraviť obdobne ako rizoto. Bulgur pochádza z tvrdých odrôd pšenice. Tá sa musí najprv namočiť, uvariť a po jej vysušení sa zrná podrvia na menšie kúsky.

Použitie

Bulgur prepláchnite a nasypte do hrnca. Zalejte vodou v pomere cca 1: 2 (na jeden hrnček bulguru pripadajú približne 2 hrnčeky vody). Varte cca 12-15 minút. Po uvarení zlejte prebytočnú vodu a nechajte bulgur v zakrytom hrnci asi ešte päť minút odpočívať.

Upozornenie

Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a orechov.

Zloženie

Lúpaná predvarená pšenica.

Skladovanie

Skladujte v suchu a chladu.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1383 kJ/328 kcal

Tuky
z toho nasýtené mastné kyseliny

1,4 g
0,2 g

Sacharidy
z toho cukry

57,6 g
0,4 g

Bielkoviny

12,3 g

Soľ 0,04 g

ALLNATURE Bulgur 500 g

95 %
Hodnotili: 4 zákazníci
5
3x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
381272
Kód EAN:
8594182008760
Držiteľ rozhodnutia:
ALLNATURE Bulgur 500 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.