MojaLekáreň.sk

Viaczložkové proteíny
Obsahuje zložku: vitamín b1 (tiamín)

KOMPAVA Profi WHEY protein čokoláda a banán 500 g

Výživový doplnok

KOMPAVA Profi WHEY protein čokoláda a banán 500 g KOMPAVA Profi WHEY protein čokoláda a banán 500 g

Lahodný 100 % whey proteín s vysokým obsahom bielkovín bol vyvinutý…

Na sklade už iba 1 - 2 kusy

20,29 €

KOMPAVA Profi WHEY protein jahoda 500 g

Výživový doplnok

KOMPAVA Profi WHEY protein jahoda 500 g KOMPAVA Profi WHEY protein jahoda 500 g

Lahodný 100 % whey proteín s vysokým obsahom bielkovín bol vyvinutý…

Na sklade už iba 3 - 5 kusy

20,29 €

KOMPAVA Profi WHEY protein raffaelo 500 g

KOMPAVA Profi WHEY protein raffaelo 500 g KOMPAVA Profi WHEY protein raffaelo 500 g

Lahodný 100 % whey proteín s vysokým obsahom bielkovín bol vyvinutý…

Na sklade už iba 1 - 2 kusy

20,29 €

KOMPAVA Profi WHEY protein vanilka 500 g

Výživový doplnok

KOMPAVA Profi WHEY protein vanilka 500 g KOMPAVA Profi WHEY protein vanilka 500 g

Lahodný 100 % whey proteín s vysokým obsahom bielkovín bol vyvinutý…

Na sklade už iba 1 - 2 kusy

20,29 €

KOMPAVA Profi WHEY protein čokoláda 500 g

KOMPAVA Profi WHEY protein čokoláda 500 g

Lahodný 100 % whey proteín s vysokým obsahom bielkovín bol vyvinutý…

Na sklade už iba 3 - 5 kusy

20,29 €

Viaczložkové proteíny
Obsahuje zložku: vitamín b1 (tiamín)

Viaczložkové proteíny sú výrobky, ktoré obsahujú zložky vznikajúce z rôznych druhov bielkovín. Tieto proteíny môžeme rozdeliť podľa rýchlosti ich spracovania v našom tele na rýchle a pomalé. Medzi rýchle proteíny patrí napríklad srvátkový proteín a medzi pomalé zase vaječný proteín alebo kazeín. Ďalej sa viaczložkové proteíny delia podľa druhu výroby a výsledného produktu. Za najlepší proteín sa považuje hydrolyzovaný, ktorý má vysokú kvalitu a bežne sa využíva po tréningu na podporu regenerácie svalov či nárast svalovej hmoty.

Kategóriu Viaczložkové proteíny nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.