MojaLekáreň.sk

HEALTH LINK Prášok čučoriedkový BIO 80 g

HEALTH LINK Prášok čučoriedkový BIO 80 g HEALTH LINK Prášok čučoriedkový BIO 80 g

100% BIO čučoriedkový prášok je významným zdrojom flavonoidov na podporu zraku, pamäte a metabolizmu glukózy.

Viac informácií

Produkt je dlhodobo nedostupný

Termín distribúcie je neznámy

Podobné produkty

Podobné produkty od rovnakého výrobcu

Potrebujem poradiť

Odporúčané alternatívne produkty

Do košíka
Do košíka

HEALTH LINK Prášok čučoriedkový BIO 80 g

Čučoriedky (Vaccinium myrtillus), ako významný zdroj vitamínu C a vlákniny, nachádzali široké uplatnenie v tradičnej medicíne. Tento čučoriedkový prášok sa vďaka oblasti svojho pôvodu a spôsobu spracovania vyznačuje vysokým obsahom antokyanínov a na stupnici ORAC (stupnica určená na meranie antioxidačnej kapacity potravín) dosahuje mimoriadnej hodnoty - 65 000 μmol TE/100 g výrobku.

Výhody produktu

  • fungujú ako antioxidant, podporujú imunitu a správajú sa ako prírodné antibiotikum
  • dodávajú energiu
  • vhodné proti obezite
  • podporujú mozog a mozgové funkcie
  • vhodné pre vegetariánov

Zloženie produktu

100% BIO prášok z plodov čučoriedok

Výživové údaje na 100 g výrobku

Energetická hodnota 1559 kJ / 367 kcal
Tuky 0, 8 g
- z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 54 g
- z toho cukry 34 g
Vláknina 31 g
Bielkoviny 5 g
Soľ 0,01 g

Krajina pôvodu Fínsko.

Ako sa používa

Čučoriedkový prášok sa hodí ako vynikajúca prísada do nápojov, jogurtov, smoothies, koláčov alebo ako ochutenie zmrzliny a krémov. Nezahrievajte! 

Odporúčané dávkovanie

1-2 čajové lyžičky denne.

Množstvo v balení

Balenie obsahuje 80 g.

Skladovanie

Skladujte v suchu a v uzavretom obale.

Informácie o produkte

Značka:
Kód výrobku:
452462
Kód EAN:
8594046600888
Držiteľ rozhodnutia:
Země původu:
Fínsko
HEALTH LINK Prášok čučoriedkový BIO 80 g si môžete kúpiť aj v našom českom e-shope Lékárna.cz.

Mohlo by vás zaujímať

Do košíka
Do košíka

DOPRAVA ZADARMO

k nákupu nad 20 €

Prihláste sa k odberu noviniek
a zľavový kód vám pošleme e-mailom.