Javorový sirup má charakteristickú chuť a vôňu, ktorá pripomína karamel.
Na sklade viac ako 5 kusov Pozajtra odosielame, u vás v utorok 30. 4.
Javorový sirup sa vyrába tak, že do dospelých stromov sú navŕtané otvory, ktorými miazga vyteká do záchytných nádob. Stromy sa môžu dožiť až 250 rokov, miazgu produkujú v starobe 50 až 80 rokov. Na jeden liter sirupu je potrebných 35 až 40 litrov miazgy. Surová miazga obsahuje až 97% vody, ktorá sa následne odparuje, až vznikne sirup. V ekologickej produkcii sa prísne dbá na to, aby javory, ktoré produkujú miazgu boli dospelé a stáčaním miazgy nebol narušený ich vývoj.
Skladujte v suchu a chlade. Po otvorení skladujte pri teplote do 10 °C. Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Balenie obsahuje 250 ml.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.