Javorový sirup má charakteristickú chuť a vôňu, ktorá pripomína karamel.
Na sklade viac ako 5 kusov Zajtra odosielame, u vás vo štvrtok 9. 5.
Koriander spolu s horčičnými semienkami a korením rozdrvte. V mise pripravte marinádu: zmiešajte javorový sirup, balsamico, olej, sezamové semienka, rozdrvené korenie a soľ. Zeleninu očistite, tekvicu zbavte semien. Tekvicu nakrájajte na prúžky, mrkvy rozkrojte pozdĺžne napoly, paštrnák, kvaka a šalotku nakrájajte na štvrtiny. Potom zeleninu polejte marinádou a dobre premiešajte. Zeleninu rozložte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte 40 minút na 180 °C. Počas pečenia zeleninu niekoľkokrát premiešajte. Vo chvíli, keď bude mäkká a skaramelizovaná, je hotová. Nechajte ľahko vychladnúť a podávajte posypanú čerstvými bylinkami.
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.