Obľúbené položky

Úvodná stránka » Magazín Mojalekáreň.sk » Články a blogy » Zdravé varenie: Jablkovo-kokosový puding

Zdravé varenie: Jablkovo-kokosový puding

Pustite z hlavy kupované presladené pudingy, rôzne krémy a jogurty a pripravte svojej drahej polovičke alebo deťomtento rýchly jablčno-kokosový puding. Skvele poslúži, keď vás chuť na sladké, a dopriať si ho môžete aj na raňajky.Keď si navyše vyhráte s jeho ozdobením, vaši najbližší si na kupované dezerty ani nespomenú.

Zdravé varenie: Jablkovo-kokosový puding

Trojvrstvový dezert sa skladá z týchto surovín

Na jablčno-kokosový puding budete potrebovať 5 stredných jabĺčok, ktoré olúpte a zbavte jadrovníkov a poduste ich na cca 1 dcl kokosového nápoja, kým nezmäknú tak, aby ste ich mohli rozmixovať na hladkú kašu (jej výsledná hustota závisí na šťavnatosti jabĺčok
- ak sa vám bude zdať príliš hustá, prilejte kokosový nápoj). Do vzniknutej kaše pridajte 1 kopcovitú lyžicu kokosového oleja a štipku vanilky - priveďte do varu a na záver pridajte 1/2 lyžičky agaru (agar pridávajte podľa návodu, po jeho pridaní by sa mal puding zvyčajne variť ešte niekoľko minút).

Pripravte si rýchlu ryžovú kašu a to tak, že ohrejete 200 ml kokosového nápoja, v ktorom rozmiešate 3 lyžice ryžovej kaše a kakao (množstvo podľa chuti). Doslaďte javorovým sirupom.

Ozdobenie pudingu je už na vašej fantázii ... nezabudnite, že jeme tiež očami :-) A o deťoch to platí dvojnásobne. Navrch pudingu môžete nastrúhať napríklad kvalitnú čokoládu.

nakupovať

Súvisiace produkty

všetky články

Prečítajte si

 

Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam