Pridajte si do kaše či jogurtu jablká sušené vo vákuu. Ovocie si zachovalo chuť, vôňu, štruktúru aj prirodzenú farbu.
Produkt je dlhodobo nedostupný
Termín distribúcie je neznámy
Podobné produkty od rovnakého výrobcu
Dehydrované jablká, teda jablká sušené vo vákuu, sa vyrábajú pomocou novej technológie (PAX - proces vákuovej expanzie). Pri tomto procese je ovocie pomaly sušené vo vákuu a vďaka tomu si zachová nielen svoju chuť, vôňu, štruktúru aj prirodzenú farbu, ale tiež vitamíny, živiny a minerály bežne obsiahnuté v čerstvom ovocí. Vákuovo sušené jablká si uchovávajú vlastnosti čerstvých jabĺk s príjemným chrumknutím.
Vďaka vysokému obsahu vody čerstvých surovín, nemôžu jablká prejsť procesom lyofilizácie, teda prudkým zmrazením. Lyofilizáciou totiž dochádza k odstráneniu 95 % vody, čím by ovocie stratilo svoj tvar. Preto sú iba šetrne sušená vo vákuu.
Môže obsahovať stopy lepku, arašidov a škrupinových plodov.
Jablká krúžky 100 %.
Energetická hodnota |
1880 kJ/ 449 kcal |
Tuky |
1,8 g |
Sacharidy |
88,8 g |
Bielkoviny |
1 g |
Soľ |
0 g |
20 g
Pre pridanie položky do obľúbených musíte byť prihlásení.
Najskôr sa musíte prihlásiť.