Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny.
3,09 €
Novinka
Farebné korenie obsahuje širokú paletu rôznych druhov korenia, môžete…
3,09 €
Paradajkový kečup je starostlivo vyrobený z na slnku vyzretých…
2,99 € 2,89 € -3 %
Novinka
Toto pôvodom indické korenie v bio kvalite je výborné pre fanúšikov…
2,89 €
Fazuľa v slanom náleve vhodná na okamžitú prípravu čerstvých šalátov,…
1,79 €
Sušený a najemno mletý koreň kurkumy, používa sa ako korenie v…
1,49 €
Kandizovaná citrónová kôra má výraznú ovocnú chuť a neobsahuje…
2,09 €
Čierne korenie celé má výraznú ostrú, až pálivú chuť. Používa sa…
1,89 €
Praktické šetrne sušené pekárske droždie v BIO kvalite, vhodné do…
0,99 €
Škoricový cukor je skvelým pomocníkom pri pečení štrúdí, ovocných…
0,99 €
Jemne krájané paradajky, sú ideálnym základom pre omáčky na cestoviny…
1,49 € 1,39 € -7 %
Majoránka pochádza pôvodne zo stredomorskej oblasti, v slovenskej…
0,89 €
Pečiete bezlepkové pochutiny? Potom BIO kypriaci prášok do perníka…
0,70 € 0,69 € -1 %
Bio rasca celá vypestovaná v západných Čechách.
Špičková voňavá paprika chuťou pripomína zrelé červené papriky a bola…
Čierne korenie vyniká svojou typicky korenenou vôňou a chuťou,…
Bio rasca celá vypestovaná na farme Marcely a Martina Ležákových pod…
Zeleninový vývar v skratke s výraznou chuťou, obsahuje vysoký podiel…
Citrónová kôra je vyrobená šetrným usušením nastrúhanej kôry bio…
Korenie v bio kvalite v sebe nesie typickú vôňu a teplé tóny škorice…
Passata tvorí ideálny základ omáčok na cestoviny, polievok,…
Paradajkový kečup je starostlivo vyrobený z na slnku vyzretých…
Voda vyrobená z listov medovky lekárskej, vhodná do nápojov a…
Nech už pripravujete šťavnaté mäso, zeleninu alebo omáčku a chcete docieliť skvelú chuť pokrmu, dochucovadlá v podobe najrôznejšieho korenia by nemali chýbať. Pri výbere korenia a najrôznejších koreniacich zmesí a dochucovadiel, dávajte prednosť tým, ktoré neobsahujú glutamán sodný.
Kategóriu Korenie a dochucovadlá nájdete aj na našom českom e-shope Lékárna.cz
Najskôr sa musíte prihlásiť.