MojaLekáreň.sk

Bio zmesi na chlieb

Len málo pocitov zažitých v kuchyni je krajších, ako keď z trúby vytiahnete svoj vlastný čerstvo upečený a ešte teplý chlieb. Pokiaľ máte strach, že to sami nezvládnete, alebo bojujete s bezlepkovou diétou ( pretože, priznajme si to, upiecť čokoľvek pevného, jedlého a esteticky pekného z bezlepkovej múky nie je nič jednoduchého), bez obáv sa spoľahnite na zmesi na chlieb.

NOMINAL Zmes na chlieb S pohánkovou vlákninou bez lepku 500 g

Zmes je vhodná pre bezlepkovú i diabetickú diétu. Chlieb je svojou…

Skladom

2,99 €

2,99

ORGANIS Mandľová múka BIO 1000 g

Výživový doplnok

ORGANIS Mandľová múka BIO 1000 g

Akcia

Prirodzene bezlepková múka je vhodná predovšetkým na pečenie, do tort…

Skladom viac ako 5 kusov

35,00 € 19,89 € -43 %

19,89

Rasca mletá bio 60 g

Rasca mletá bio 60g Zloženie rasca bio mleté

Skladom zajtra

2,09 €

2,09

PROBIO Múka ražná chlebová 1 kg BIO

Tmavá bio múka nielen na pečenie chleba. Vhodná aj na zdravšie sladké…

Momentálne nedostupné

WOLFBERRY Karob svätojánsky chlieb BIO 400 g

WOLFBERRY Karob svätojánsky chlieb BIO 400 g

doprava ZADARMO nad 19,99 € Akcia

Karob známy ako svätojánsky chlieb môžete používať všade tam, kde sa…

Momentálne nedostupné

Bio zmesi na chlieb - detailný popis

Ako upiecť takýto domáci chlieb?

Nebojte, nie je to nič zložitého. Pokiaľ disponujete zázrakom modernej doby zvaným domáca pekáreň, ušetríte si námahu i čas. Pekáreň tiež sama odhadne dobu pečenia a vašou najväčšiou starosťou bude správny pomer ingrediencií a snaha sa nepopáliť pri nedočkavom ochutnávaní tej dobroty. V bežnej trúbe to tak ľahko nepôjde, ale ani tu na postupe nie je čo skaziť. Len sa o to budete musieť trochu viac usilovať (ale samozrejme, o to viac sa v prípade úspechu môžete chváliť):
Cesto pripravíte sami a potom ho len necháte vykysnúť, čo najúhľadnejšie naaranžujete do formy alebo na plech do vhodného tvaru, a čakáte na výsledok. Svoj vlastný, jedinečný výtvor si vychutnáte mnohonásobne viac než chlieb z obchodu!

Fantázií sa samozrejme žiadne medze nekladú, takže nemusíte piecť zďaleka len ten nudný gulatý pecen chleba, ale môžete si bez obáv vytvoriť i slnečnicové kocky, minibagetky alebo žemličky. Pre ozvláštnenie ponorte cesto do semienok dľa vlastnej vôle, alebo do neho schovajte kúsok orieška či nejakú mandľu. Ohromíte nielen svoje chuťové bunky, ale i celé široké okolie.

Na akom druhu chleba si môžete pochutnať?

Obyčajný svetlý chlieb, tmavý, semienkový, slnečnicový, pohánkový- stačí si len vybrať! My vám doporučujeme BIO zmes, zloženú z ryžovej a pohankovej múky, kukuričného škrobu a výborného chlebového korenia ( bezlepkovosť je teda samozrejmosťou).

Spýtajte sa lekárnika

Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním.

Zistiť viac