Obľúbené položky

Úvodná strana » Zdravá výživa a chudnutie » Bio potraviny » Bio zmesi na chlieb

Bio zmesi na chlieb

Len málo pocitov zažitých v kuchyni je krajších, ako keď z trúby vytiahnete svoj vlastný čerstvo upečený a ešte teplý chlieb. Pokiaľ máte strach, že to sami nezvládnete, alebo bojujete s bezlepkovou diétou ( pretože, priznajme si to, upiecť čokoľvek pevného, jedlého a esteticky pekného z bezlepkovej múky nie je nič jednoduchého), bez obáv sa spoľahnite na zmesi na chlieb.

Bio zmesi na chlieb - detailný popis

Ako upiecť takýto domáci chlieb?

Nebojte, nie je to nič zložitého. Pokiaľ disponujete zázrakom modernej doby zvaným domáca pekáreň, ušetríte si námahu i čas. Pekáreň tiež sama odhadne dobu pečenia a vašou najväčšiou starosťou bude správny pomer ingrediencií a snaha sa nepopáliť pri nedočkavom ochutnávaní tej dobroty. V bežnej trúbe to tak ľahko nepôjde, ale ani tu na postupe nie je čo skaziť. Len sa o to budete musieť trochu viac usilovať (ale samozrejme, o to viac sa v prípade úspechu môžete chváliť):
Cesto pripravíte sami a potom ho len necháte vykysnúť, čo najúhľadnejšie naaranžujete do formy alebo na plech do vhodného tvaru, a čakáte na výsledok. Svoj vlastný, jedinečný výtvor si vychutnáte mnohonásobne viac než chlieb z obchodu!

Fantázií sa samozrejme žiadne medze nekladú, takže nemusíte piecť zďaleka len ten nudný gulatý pecen chleba, ale môžete si bez obáv vytvoriť i slnečnicové kocky, minibagetky alebo žemličky. Pre ozvláštnenie ponorte cesto do semienok dľa vlastnej vôle, alebo do neho schovajte kúsok orieška či nejakú mandľu. Ohromíte nielen svoje chuťové bunky, ale i celé široké okolie.

Na akom druhu chleba si môžete pochutnať?

Obyčajný svetlý chlieb, tmavý, semienkový, slnečnicový, pohánkový- stačí si len vybrať! My vám doporučujeme BIO zmes, zloženú z ryžovej a pohankovej múky, kukuričného škrobu a výborného chlebového korenia ( bezlepkovosť je teda samozrejmosťou).

Najpredávanejšie značky

Výhodné ponuky už nemusíte hľadať

pošleme vám ich e-mailom :)

Skúste to, odhlásiť sa prípadne môžete kedykoľvek.
Hore
OK
Táto stránka využíva cookies pre vaše lepšie prechádzanie webovej stránky. Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s ich používaním. Zistiť viac
Spracovávam